مشاور عالي فرماندهي کل قوا گفت: اگر بسيج نبود بزرگترين حماسه ملت ايران بعد از انقلاب اسلامي رخ نمي داد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، سردار سرلشکر پاسدار سيدرحيم صفوي روز يکشنبه در مراسم بزرگداشت بسيج که از سوي سازمان هواپيمايي کشوري برگزار شد، با ابلاغ سلام گرم مقام معظم رهبري به بسيجيان اظهار داشت: پيروزي هشت سال دفاع مقدس به معني پيروزي نظامي، سياسي و حفظ تماميت ارضي ايران بود.
فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افزود: سالهاي نخست پس از پيروزي انقلاب، ارتش و سپاه براي يک جنگ طولاني با ائتلاف نانوشته جهاني آماده نبود و گروهک هاي ضد انقلاب در شمال غرب کشور فعال شده بودند.
سردار صفوي با نام بردن از گروهک هاي کومله و دمکرات گفت: اين گروهکها حاکميت دولت مرکزي را سلب کرده و شهرهاي سنندج ، سقز و بوکان را در اختيار گرفته بودند به شکلي که استانداري، فرمانداري ها و حتي مدارس اين شهرها باز نبود.
وي از تسخير پادگان مهاباد در 13 اسفند 1357 توسط گروهک هاي ضد انقلاب که منجر به غارت يک تيپ کامل شد ياد کر و گفت: جنگ رهايي اين شهرها توسط بسيج و به قيمت اهداي 20 هزار شهيد انجام شد.
مشاور عالي فرمانده کل قوا ادامه داد: اکنون پس از 30 سال و به ياري بسيج، مناطق کردنشين ايران آبادتر و با نشاط تر از کردستان عراق و ترکيه است.
وي اين دستاوردها را مرهون آينده نگري بنيانگذار انقلاب اسلامي دانست و توضيح داد: امام (ره) زماني فرمان تاسيس بسيج را صادر فرمودکه هنوز خبري از جنگ عراق عليه ايران نبود.
وي تاکيد کرد: قلب امام(ره) به نور قرآن و عشق به ائمه روشن بود و چشم ايشان با نوري مي ديد که سبب مي شد آينده و بعضا مسائلي که به ذهن ديگران نمي رسيد را درک کند.
سردار صفوي ادامه داد: امام (ره) هم از وقايع صدر اسلام شناخت کافي داشت و هم تجربه انقلاب هاي مشروطه، انحراف انقلاب مشروطه ، نهضت ملي شدن صنعت نفت ، کودتاي آمريکايي- انگليسي 28 مرداد و سرکوب قيام 15 خرداد را بخوبي تجزيه و تحليل مي کرد.
وي تحقق 13 ميليون و 600 هزار بسيجي در زمان حاضر را نويدي بر تحقق بسيج 20 ميليوني که پيش بيني امام (ره) بود دانست.
دستيار و مشاور عالي فرمانده کل قوا کارکرد بسيج را تامين امنيت پايدار کشور به ويژه در سالهاي بحراني 57 و 58 و نيمه نخست سال 59 ،مقاومت در طول هشت سال دفاع مقدس، بسيج سازندگي از سال 79 و تاثيرگذاري فرهنگي در جامعه عنوان کرد.
سردار صفوي خطاب به بسيجيان صنعت هوانوردي، از عمل آگاهانه،دل آگاه به مسائل کشور، آمادگي در همه ميدان هاي خدمتگذاري ، شجاعت و نفرت از تبعيض و فساد به عنوان صفات يک بسيجي نام برد.