سردار سرلشكر پاسدار دكتر سيد يحيي صفوي ، دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوادر جمع شركت كنندگان كنگره طنين ايثار كه با هدف تجليل از زنان ايثارگر برگزار گرديد، با اشاره به اينكه يكي از اركان بقاء و استمرار حيات ملت ها مجموعه فرهنگ، عقايد و آداب و سنن ملي و مذهبي ميباشد بيان داشت :بخش مهمي از قدرت ملي ملت ها را فرهنگ ايثار و روحيه حماسي و مقاومت تشكيل ميدهد.
سردار سرلشكر پاسدار دكتر سيد يحيي صفوي ، دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوادر جمع شركت كنندگان كنگره طنين ايثار كه با هدف تجليل از زنان ايثارگر برگزار گرديد، با اشاره به اينكه يكي از اركان بقاء و استمرار حيات ملت ها مجموعه فرهنگ، عقايد و آداب و سنن ملي و مذهبي ميباشد بيان داشت :بخش مهمي از قدرت ملي ملت ها را فرهنگ ايثار و روحيه حماسي و مقاومت تشكيل ميدهد.
دكتر صفوي اضافه كردند ملت هاي بي فرهنگ و فاقد روحيه ايثار و مبارزه در راه حق و آزادي و عدالت در طول تاريخ و در مقابله با ظالمين و ستمكاران جهاني ، رو به اضمحلال رفته و بعضا نابود شده اند.
ايشان با اشاره به نقش رهبر قائد عظيم الاشان انقلاب اسلامي و نيروي ايثار و شهادت طلبي زنان و مردان جوان در پيروزي و حفظ حيات انقلاب اسلامي ، تشكيل نظام مقدس جمهوري اسلامي را زمينه خيزش تمدني جديد درقرن معاصر و درمقياس جهاني دانست و افزود : غربيها و تمدن ليبرال دمكراسي غرب پس از فرو پاشي اتحاد جماهير شوروي و اردوگاه كمونيسم ، بدنبال تك قطبي سازي قدرت و تسلط سياسي ، فرهنگي و اقتصادي و امنيتي آمريكا در مقياس جهاني بودندو در اثناي اين جشن سرمايه داري ور هبري بلا منازع آمريكا ،جلوه هاي بيداري اسلامي نهضت مقاومت اسلامي در لبنان و فلسطين در عراق و افغانستان اشغال شده با الگو گرفتن از آموزه هاي اعتقادي و فرهنگي زنان و مردان جوان ايران اسلامي پديدار شد. از سوي ديگر جلوه هاي احياي تمدن بزرگ اسلامي در دنياي اسلام و پيدايش قطب قدرت جديدي بنام جهان اسلام يك چالش عظيم فرهنگي ، اعتقادي را در مقابل سياست يكجانبه گرائي آمريكائيها قرار داد.
سرلشكر صفوي جهت گيري هاي اصلي رفتار دشمنان را بر اساس تغيير الگوها و ساختارهاي فرهنگي و اعتقادي و ارزشها و هنجارهاي اجتماعي دانست و اضافه كرد :واقعيت اين است كه هم اكنون ملت ما دريك محيط منازعه خصمانه و جدال فرهنگي بسرمي برد.و دشمنان متوجه شده اند كه مي بايست از همان زاويه اي وارد شوند كه انقلاب اسلامي وارد تاريخ معاصر بين الملل و تغيير و تحول فكري مردم ستمديده منطقه آسياي جنوب غربي و خاورميانه شده است.يعني تغيير دربنيان هاي اعتقادي و ذائقه فرهنگي و تغيير در خواستهاي اسلامي و ارزشي ملت ما.
سردار صفوي احياي تمدن جديد اسلامي به رهبري انقلاب اسلامي ايران را به مفهوم رخنه پذيري درسياستهاي سلطه گرانه دشمنان درجهان اسلام عنوان كرد و بيان داشت: رخنه پذيري سياستهاي دشمن در جهان اسلام به مفهوم تغيير اساسي موازنه قدرت در دنياي امروز مي باشد و موازنه اصلي قدرت درجهان معاصر را قدرت نرم ، يعني قدرت انديشه سياسي ، فرهنگ سازي ، قدرت تامين منافع دنيوي ومصالح اخروي بشريت تعيين ميكند. و با برهم خوردن موازنه قدرت، دشمن تسلط مطلق خويش را بر منافع استراتژيك جهان همچون خاورميانه از دست مي دهد. لذا جدالي كه در مقياس محيط بين المللي و منطقه اي و ملي بشكل بحران هاي اجتماعي ، تنش هاي سياسي ، درگيريهاي امنيتي ، ناپايداري ها و شرارتها شكل ميگيرد ، ريشه عميق در سياستهاي جهاني دشمن و سياستهاي منطقه اي او در قبال بيداري اسلامي است.
مشاور عالي مقام معظم رهبري جريان الگو سازي فرهنگ مقاومت ، ايثار و شهادت، را بعنوان احياء كننده نهضت هاي مقاومت اسلامي، براي آمريكائيها و صهيونيستها و انگليسيها تحمل ناپذير دانست و تصريح كرد: اين الگو ، الگوي نجات بخش فلسطين و عراق و افغانستان و ساير بلاد اسلامي از سلطه اجانب خواهد بود.
دكترصفوي با تبيين نقش زنان ايثارگر، مومن و شجاع ايران اسلامي در سالهاي دفاع مقدس افزود:زنان ايثارگر سهم عمده اي درپيروزيها در كنار عارفان مجاهد و مجاهدان عارف داشتند.
وی با بيان حضور مستقيم زنان قهرمان و شيردل در جنگ تحميلي در شهرهائي همچون خرمشهر سوسنگرد ،بستان و گيلانغرب و مهران و اسارت و شهادت عده اي از آنها ، از نقش زنان ايثارگر در گروههاي امدادگري و پزشكي و ايفاء نقش آنان بعنوان مادران و همسران رزمندگان و شهداءياد كرد و افزود: پيروزيهاي رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس مرهون نقش زناني است كه بعنوان پشتيباني كننده و حمايت گر مادي و معنوي جبهه و جنگ ،در پشت جبهه ها بودند.
درپايان دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا به زنان ايثارگر توصيه ثبت خاطرات خود و انتشار آن را كردند.
لازم به توضيح است كه كنگره طنين ايثار با هدف تجليل از زنان ايثارگر و برگزاري همايش علمي مربوط به اين كنگره به همت استانداري تهران در تاريخ بيست و سوم تيرماه هشتادو هشت برگزار گرديد.