صفوي شهيد شوشتري را سرمايه معنوي کشور دانست و اظهار داشت: شوشتري الگوي ايمان، شجاعت، خردمندي و فداکاري به اسلام و مردمداري و مردمياريي جوانان امروز و فرداي کشور است.
سردار سرلشکر “سيد يحيي صفوي” شب گذشته (سه شنبه) در همايش واکاوي شخصي شهيد شوشتري و همرزمانش ادامه داد: هيچ ملتي بدون فداکاري و مجاهدت بهترين فرزندانش در راه حفظ ارزش ها و مقابله با توطئه ها نتوانسته خود را حفظ و به راهش ادامه دهد.
وي با اشاره به اينکه ظرفيت ملت ها در مواجه با تهديدات رمز پايداري و بقا دولت هاي آنها است، تصريح کرد: ملت ايران با تقديم هزاران شهيد در دوران دفاع مقدس، ظرفيت فداکاري خود را براي حفظ استقلال و بقاي نظام اسلامي نشان داده است.
صفوي شهيد شوشتري را سرمايه معنوي کشور دانست و اظهار داشت: شوشتري الگوي ايمان، شجاعت، خردمندي و فداکاري به اسلام و مردمداري و مردمياريي جوانان امروز و فرداي کشور است.
وي سرلشکر شوشتري را الگويي جهادي، صبر و استقامت در راه خدا عنوان کرد و گفت: در دهه چهارم انقلاب، ملت و جوانان ما با روحيه جهادي، صبر و استقامت مي توانند اين کشور و نظام را حفظ کنند.
فرمانده سابق سپاه پاسداران با تاکيد بر اينکه شهيد شوشتري عاشق خدمت به اسلام و مردم محروم سيستان و بلوچستان بود، افزود: شوشتري کودکان سيستاني را همچون نوه هاي خود در آغوش پرمهر خود مي گرفت و انساني مردمي و مومن بود که سپاه پاسداران يک فرمانده وفادار را قرباني راه خدا کرد.
وي با اشاره به سوابق شهيد شوشتري از زمان عضويت در سپاه تا قبل از شهادت ادامه داد: وي را در اواخر سال 58 و اوايل سال 59 در غائله کردستان ديدم که با تعدادي از پاسداران از خراسان به سنندج آمده بود و آنچه از وي بيشتر جلب توجه مي کرد، قد رشيد، قامت استوار و پرصلابتش بود.
صفوي با اشاره به فرماندهي شهيد بروجردي در کردستان و آزادي اين قسمت از کشور توسط سپاه پاسداران تصريح کرد: شهيد شوشتري در نبرد با گروهک هاي ضد انقلاب از خود رشادت هاي فراواني نشان داد و براي آزادي شهرهاي کردنشين فداکاري هاي زيادي انجام داد.
وي از ديگر ويژگي هاي شوشتري اهل حق بودن، تعقل، فهم بالا و احتياط را عنوان کرد و اظهار داشت: سردار شوشتري با شروع جنگ تحميلي به جنوب کشور اعزام شد و در اولين عمليات که تصرف ارتفاعات الله اکبر در شمال بستان بود، شرکت کرد.
مشاور فرماندهي کل قوا از ديگر عمليات فتح المبين، بيت المقدس، رمضان وکربلاي 5 که سرلشکر شوشتري در آن شرکت داشت، نام برد و افزود: سردار شوشتري در عمليات کربلاي 5 مسوليت جانشيني فرمانده قرارگاه نجف را بر عهده داشت و از آنجايي که تجربه بالاي نظامي داشت در عمليات کربلاي 5 که از پيچيده ترين و سخت ترين عمليات هاي دوران دفاع مقدس بود، نقش تعيين کننده اي داشت.
وي فرماندهان، بسيجيان و پاسداران را انسانهاي پاک و مومني دانست و گفت: بدون ترديد شوشتري هيچ ترسي از شهادت نداشت و در عمليات شمال غرب کشور بيش از 7 بار مجروح شد.
صفوي با تاکيد بر اينکه شوشتري بعد از دفاع مقدس نيز خود را وقف کشور و نظام کرده بود، تصريح کرد: شوشتري براي حفاظت از جان بسيجيان اهميت زيادي قايل و فرمانده اي عاقل و دورانديش بود.صفوي اطمينان داد سپاه پاسداران در سيستان و بلوچستان امنيت را برقرار خواهد کرد.