پليس در همه جاي دنيا تعريف شده است./همه جاي دنيا هر کس هم خلاف قانون رفتار کرد ،متناسب با تخلفش ، با او برخورد مي شود ./. امروزنيروي انتظامي يك چهره مقتدر ، در عين حال با محبوبيت و توام با خردمندي و شجاعت است .
سردار سرلشكر پاسدار دكتر سيد يحيي صفوي ، دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا، در جمع فرماندهان و مسئولين نيروي انتظامي و پليس اطلاعات و امنيت ناجا ، ضمن تشكر از عملكرد خوب اين مجموعه و با اشاره به تنوع ماموريتي وسختي كار در مجموعه نيروي انتظامي و پليس امنيت گفت: خداوند به شما توفيق بزرگي داده است كه جان و مال و امنيت اين مردم ، را حافظ باشيد. امروزنيروي انتظامي يك چهره مقتدر ، در عين حال با محبوبيت و توام با خردمندي و شجاعت است . هم شجاعت شما درخور تحسين است ،هم خرمندي و عقلانيت و هم ايمان و وفاداري شما به نظام جمهوري اسلامي ايران و مقام عظماي ولايت قابل تحسين مي باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پيچيدگي ماموريتهاي نيروي انتظامي در بعد شهري گفت: در هر کجاي دنيا حتي در کشورهاي اروپايي، و در آمريکا، انگليس، اگر افرادي دست به اختلال در نظم عمومي بزنند و باعث تخريب شوند ، پليس با شدت با آنها برخورد مي کند.و هيچ کشورو دولت و ملتي ناامني و شرارت و تخريب و آتش سوزي و بطور كلي نقض قوانين را برنمي تابدو با شکنندگان قانون محکم برخورد مي کند. همه کشورها همين طور هستند، نمي گذارند پايتخت يک کشورشان دچار نا امني، آتش سوزي و تخريب گردد. اصلاً دولت ها و ملت ها با نا امني برخورد شديد مي کنند چون يکي از اساسي ترين فلسفه دولت و ملت ها و حکومت ها، تامين امنيت است، از امنيت مرزها گرفته تا امنيت شهرها ، تا امنيت راه ها و امنيت حقوق افراد در يک جامعه.
وي ادامه داد:افراد حقوقي دارند. بايستي جان، مال و حيثيتشان تامين شود. و يک فرد مي بايست امنيت حقوقي داشته باشد. اين ضابط قدرتمند كه مي بايست از اين مجموعه حقوق افراد دفاع كند، پليس هر کشور است. پليس هم در همه دنيا تعريف شده است. و در همه جاي دنيا هر کس هم خلاف قانون رفتار کرد ،متناسب با تخلفش ، با او برخورد مي شود .
دكتر صفوي در ادامه به تحليل موقعيت ژئوپلتيکي ايران و عوامل جغرافيايي موثر در افزايش قدرت ملي ايران پرداخت و افزود: ايران هم اکنون از يک وزن ژئوپلتيکي بالاتر نسبت به کليه کشورهاي پيراموني خودش و حتي از کشورهاي جنوب غرب آسيا برخوردار است. ايران وزن ژئوپلتيکي بالاتري دارد و موقعيت جمهوري اسلامي ايران در اين منطقه، غير قابل قياس و جايگزين با هيچ يک از کشورهاي منطقه است.
جمهوري اسلامي ايران هم از نظر سياسي، هم از نظر اقتصادي، هم از نظر فرهنگي و هم از نظر نظامي يک تاثير تعيين کننده در تامين امنيت و صلح اين منطقه حساس دارد، منطقه اي که خليج فارس، درياي عمان و تنگه هرمز هم جزء اين منطقه است. همچنين مي توان گفت ايران وزن تعيين کننده در معادلات امنيتي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي جنوب غرب آسيا دارد. وقدرت هاي اشغالگر بيگانه که در منطقه حضور پيدا کرده اندو افغانستان و عراق را اشغال نظامي کرده اند بايستي با اين حقيقت و اين واقعيت، يعني قدرت بزرگ ايران کنار بيايند. اين يک واقعيت است، آنها نمي توانند اين قدرت بزرگ را ناديده انگارند. قدرت نفوذ ايران در مسايل عراق، فلسطين، لبنان، افغانستان، در مسايل خليج فارس و تنگه هرمز يک نفوذ و تعيين کننده حتمي و قطعي است.
دكتر صفوي با اشاره ويژگي ها و عوامل جغرافيايي موثر بر افزايش قدرت ملي گفت: روزانه 15 تا 17 ميليون بشکه نفت از اين تنگه عبور مي کند و ايران تامين کننده امنيت منطقه تنگه هرمز است، تامين کننده امنيت ترانزيت حمل و نقل انرژي نفت و گاز جهان است . در حاليكه کمتر از 13 درصد نفت و گاز منطقه از طريق لوله منطقه خليج فارس منتقل مي شود و باقي همه از تنگه هرمز منتقل مي شود.و البته نيروهاي مسلح ايران تسلط كامل را بر اين منطقه دارند.
سرلشكر صفوي داشتن منابع طبيعي مانند نفت و گاز و معادن فلزي و سنگ هاي تزئيني را از ديگر عوامل موثر بر افزايش قدرت ملي ايران نام برد و افزود: 63 تا 65 درصد ذخاير کل جهان در منطقه خليج فارس قرار دارد. و از نظر نفت به ترتيب: عربستان، ايران، عراق و کويت بالاترين نفت منطقه را دارا مي باشند و ازنظر ميزان گاز، پس از روسيه ،كشورمان رتبه بعدي درمنطقه را دارد.
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا از عواملي همچون بالا بودن وسعت و سرانه فضايي کشور، و گستره حوزه نفوذ فرهنگي و ايدئولوژي ايران در منطقه پيراموني اش و وفاداري ملت به نظام سياسي جمهوري اسلامي پس از 31 سال ،بعنوان مولفه هاي موثر بر افزايش قدرت ملي ايران نام برد و افزود: ما نيروهاي قدرتمندي ،همچون ارتش و سپاه و بيسج و نيروي انتظامي را داريم اينها در تامين امنيت و دفاع کشور عزيزمان ايران ،نقش موثر را ايفا مي كنند و قدرت نظامي ايران قدرتي است بازدارند ،شامل ده تا دوازده ميليون بسيجي و چند ميليون نيروي مسلح زير پرچم .و آمريکايي ها اين قدرت نظامي را در محاسبات خود مد نظر دارند و مي دانند که اگر براي ما مشکلي بوجود بياورند ما هم برايشان مشکل بوجود مي آوريم.البته آخرين استراتژي، که چند ماه قبل آمريکايي ها به وزارت دفاعشان دادند ،گفتند آمريکا فقط يک صحنه و يك جنگ را مي تواند اداره کند. به همين خاطر آمريکايي ها به زودي مي خواهند نيروهايش را از عراق به افغانستان ببرند. پنتاگون مي گويد ما يک جنگ را بيشتر نمي توانيم اداره کنيم. الان آنها در عراق و افغانستان درگير هستند و بعيد است يک جنگ سومي را که نمي دانند نتيجه جنگ چه مي شود، شروع كنند. جنگي كه مي توانند شروع کننده باشند اما نمي توانند تمامش کنند، و نمي دانند ايران چگونه با آنها مقابله خواهد کرد.
البته اين رسوائي بزرگي در عرف ديپماتيک است كه وزيرخارجه يك كشور مانند آمريكا، ذليلانه و حقيرانه ، به كشورهاي عربي دوره بيفتد و بنشيند حرف هاي بي ارزش و كم وزني را بزند.
وي در پايان گفت: آمريكائي ها طالبان را در افغانستان و رژيم صدام را در عراق سرنگون کردند ولي قدرت ايران افزوده تر شد .