دشمنان ما قدرت مادي داشتند توپ و تانک و هواپيما داشتند و ايران اسلامي قدرت معنويت . و برخورد قدرت معنوي در مقابل قدرت مادي مثل برخورد نور خورشيد بر انبوه برف است .
سردار سرلشکر پاسداردكترسيديحيي صفوي ، دستيار ومشاورعالي فرماندهي معظم كل قوا ،درافتتاحيه نمايشگاه دفاع مقدس شهرستان اسلامشهر كه به وسعت 20 هكتار دراين شهرستان برگزار گرديد ، گفت:
صميمانه از اين کار عظيم و سه ماه زحمتي که توسط فرزندان مومن و رزمنده شما عزيزاني که با فکر و انديشه دفاع مقدس آشنا بودند، کشيده شد و اين کار بزرگ را به انجام رساندند تشكر ميكنم .
سرلشكر صفوي در ادامه با توصيف ضرورت هاي راه اندازي نمايشگا ههاي دفاع مقدس گفت: اولين اهميت برگزاري نمايشگاه هاي دفاع پايداري اين است که اين نمايشگاه ها ياد آور رنج ها ، فداکاري ها و شجاعت هاي فرزندان رزمنده شما در سال هاي دفاع مقدس است شما در اين بازديدهايي که انجام مي دهيد، خواهيد ديد که دلير مردان و فرزندان شجاع شما که سلام و درود خدا بر آنها و بر شهداي شما باد در دوران دفاع مقدس چه رشادت ها و جانفشاني هائي انجام دادند.
شهرستان مومن و ولايت مدار اسلامشهر حدود 1000 شهيد و 3000 جانبار دلاور و حدود 250 آزاده سرافراز تقديم ميهن عزيز كرده است و در زمان جنگ 14 هزار نيرو به جبهه ها اعزام کرده است و هم اکنون به لطف خداوند متعال در اين شهرستان قهرمان پرور نزديک 100 هزار نيروي بسيجي رزمنده شجاع مي باشد يعني از 700 هزار نفر هر خانواده هفت نفري يک بسيجي دارد و اين افتخار بزرگي براي اين شهرستان است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: تا كنون بيست و دو سال از پايان جنگ مي گذرد و 30 سال از اول جنگ مي گذرد ما 51 درصد جمعيت کل کشورمان زير 30 سال است و اين جوانان جنگ را نديده اند و نمي دانند چه مصيبت هايي بر ملت ما وارد شد اما اينجا گوشه اي از آن را خواهند ديد.
عزيزان و جوانان ،اين جنگ يک طرف آن سلاح و تجهيزات دشمنان ما بود که از اول تا آخر جنگ، سلاح و تجهيزات نظامي آنها بيشتر از ما بودو اين جنگ را قدرت ايمان ، فکر ، خلاقيت ، استعداد ، شجاعت ، شهامت و شهادت طلبي فرزندان شما و رهبري حضرت امام (رض) به پيروزي رساند .
برخورد قدرت معنوي در مقابل قدرت مادي مثل برخورد نور خورشيد بر انبوه برف است
دكتر صفوي درادامه گفت:دشمنان ما قدرت مادي داشتند توپ و تانک و هواپيما داشتند و ايران اسلامي قدرت معنويت . و برخورد قدرت معنوي در مقابل قدرت مادي مثل برخورد نور خورشيد بر انبوه برف است .بدون ترديد به شما بگويم آن قدرت معنوي بود که امام و ملت ما ،شاه را از اين کشور بيرون کرد واين جنگ بزرگ را به پيروزي رساند. و اكنون اين قدرت در ملت ما باقي است همين قدرت هم اکنون در اختيار شماست و همين قدرت ايران ،اين چنين تضمين کننده امنيت وباعث دفاع طولاني مدت اين کشور است. اگر فرزندان شما هشت سال دفاع کردند اين هشت سال دفاع مقدس تضمين کننده هشتاد سال امنيت اين کشور است و درحقيقت اين نوع کارها روح اميدواري به آينده و اعتماد و خود باوري را در فرزندان شما زنده نگه ميدارد .