سرعت تحولات وانقلاب مردم مصر همانند انقلاب مردم ايران است و سرعت برق آساي انقلاب مردم مصر توسط آمريکايي ها ، غربي ها و صهيونيست ها به هيچ وجه قابل مديريت و کنترل نيست.
سردار سرلشکر پاسدار دكتر سيديحيي صفوي ،دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم کل قوا در همايش کارکنان ايثارگر اداره کل درمان تامين اجتماعي ، با اشاره به تحولات صورت گرفته در سطح جهان ،گفت: از نظر من آمريکايي ها وغربي ها و صهيونيست ها در انقلاب مردمي و اسلامي مصر و تونس دچار غافل گيري استراتژيک شدند. هيچ يک از سازمان هاي اطلاعاتي آنها اين موضوع را برآورد نکرده بود و زمان را از دست داده اند.
وي ادامه داد: سرعت تحولات وانقلاب مردم مصر همانند انقلاب مردم ايران است و سرعت برق آساي انقلاب مردم مصر توسط آمريکايي ها ، غربي ها و صهيونيست ها به هيچ وجه قابل مديريت و کنترل نيست.
سرلشكر صفوي به مواضع حکيمانه، قاطع و روشنگر مقام معظم رهبري در نمازجمعه ديروز اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبري ، حضرت آيت الله العظمي خامنه اي ديروز در نماز جمعه مواضع حکيمانه، قاطع و روشنگرانه خودشان را به عنوان ولي امر مسلمين بيان کردند. حتما آن خطبه عربي آقا را که به فارسي هم ترجمه شده است بخوانيد چون مسايل مهم در رابطه با مصر در خطبه عربي بود. اميدوريم که با اين مواضعي که حضرت آقا در نماز جمعه گرفتند همه روشنفکران، دلسوزان، مومنين، دانشجويان، اساتيد و علما به آن وظايفي که اسلام و حضرت رسول(ص) به دوش آنها گذاشته عمل کنند و حمايت خودشان را با زبان، قلم وتجمع اعلام کنند و مردم مصر هم اکنون احتياج به حمايت ملت هاي مسلمان داردند.
سرلشكر صفوي افزود: امروز مردم مصر بيش از هر چيز به حمايت احتياج دارند که در راهپيمايي 22 بهمن مردم کشورمان حمايت خود را نشان خواهند داد.
وي با بيان اينکه نظام حکومتي مصر نظامي مستبد، ديکتاتور و وابسته به آمريکا و اسرائيل است، گفت: شاهد اين ادعا انتخابات سال 2005 مصر است که فقط 13 درصد مردم، در اين انتخابات شرکت کردند.
سرلشکر صفوي، خلاء رهبري و روشن نبودن مواضع ارتش مصر را دو مشکل اساسي مردم مصر دانست و افزود: اگر مردم رهبر خود را تعيين نکنند، آمريکا با معرفي چهار – پنج گزينه خود، قدرت را در دست مي گيرد.
وي گفت: صهيونيست ها از اين انقلاب مردمي و اسلامي مصر، وحشت شديد دارند و بسيار نگران وضع خودشان هستند.اگر در مصر يک انقلاب اسلامي و مردمي شود در شرايط تمامي ملت هاي اسلامي شمال آفريقا تاثيرگذار است. زلزله اي که در ايران انجام شد و به آن پيروزي بزرگ انجاميد بايد در مصر انجام شود و بنيان سياست ها آمريکا را در شمال آفريقا را به لرزه در آورد.
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا در ابتداي سخنانش با قدرداني از حماسه ها ي ايثارگران اداره کل درمان تامين اجتماعي در دوران دفاع مقدس، فدارکاري ها و مجاهدتهاي آنان را در بيمارستان هاي صحرايي، ارزش ماندگاري توصيف کرد که بايد به رشته تحريردرآيد و از آن وقايع مهم، فيلم ها ساخته شود.
وي ادامه داد: دو گروه تخصصي در هشت دفاع مقدس بزرگترين افتخارات و خدمات رزمي و پشتيباني زرم را در حمايت از لشکريان خط شکن سپاه، بسيج و ارتش انجام دادند. گروه اول گروه مهندسي جهاد سازندگي و مهندسي سپاه بودند و گروه دوم گروه علوم پزشکي بودند . فقط در عمليات کربلاي پنج ما 52 هزار مجروح داشتيم. شما تصور کنيد رساندن 52 هزار مجروح به بيمارستان هاي صحرايي، و انجام کارهاي مقدماتي در آنجا و اعزام به شهرها کار آساني نبود. اين نمونه، گوشه اي از آن حماسه و کار بزرگ شما ايثارگران گروه هاي پزشکي است
وي افزود: آمريکايي ها در ويتنام از زماني که سربازانشان مجروح مي شدند تا زماني که به بيمارستان ،منتقل مي شدند ، بيش از دو ساعت طول مي کشيد. شما اين زمان را به يک ساعت کاهش داديد. من عزيز جراحي را در فاو ديدم که 72 ساعت روي پا عمل جراحي مي کرد. حماسه شما عزيزان يک حماسه ماندگار است من از شما مي خواهم که خاطرات دفاع مقدستان را بنويسيد و اگر فرصت نوشتن نداريد ضبط کنيد شايد فرزندان شما آنها را پياده کنند.
دكتر صفوي با اشاره به گذشت 22 سال از پايان جنگ خطاب به جمعيت ايثارگران بخش درمان گفت: خواهش من اين است كه به اعتقادات، آرمان ها، ارزش ها، برادري ها، محبت ها و پيوندهاي ارزشي وفادار باقي بمانيم دفاع مقدس تمام شده است ولي صحنه خدمت به مردم باقي است .
وي افزود:از شما ايثارگران مي خواهم با حفظ مردم ياري و خدا محوري، همکاري با سازمان بسيج سازندگي سپاه و اختصاص بخشي از مال و عمر خود ،به محرومان جامعه رسيدگي کنيد، چرا که عاقبت خير خواهيد شد. من هفته قبل در سيستان و بلوچستان بودم يک بيمارستان صحرايي ما براي قرارگاه قدس سپاه در يک هفته 30 هزار بيمار را ويزيت کرده بود. ما هنوز فراوان داريم عزيزاني که دسترسي به دکتر و دفترچه بيمه ندارند.
سرلشكر صفوي با اشاره به سازمان هاي خيريه كه در بخش درمان فعاليت مي كنند ، گفت: سازمان هايي مثل خيريه امدادگران عاشورا ،متوسلان به حضرت فاطمه الزهرا(س) ، کارهاي بزرگي را در تهران و حدود 20 استان انجام مي دهند. در هر استان پزشکان و پرستاران زمان جنگ جمع شده اند و خدماتي را به بيماراني که پول ندارند و فقير هستند ارائه مي دهند.شما نيز بخشي از تخصص، عمر و مال خودتان را بگذاريد براي مستضعفان و محرومان و بدانيد هر کس که خدمتي به آنها کند عاقبت بخير مي شود.